Badkamerrenovatie Lokeren

Veel verbouwingen starten met een grondige badkamerrenovatie, Werner Maes kan dit project van A tot Z realiseren voor u.
We vervangen uw oude toestellen door eigentijdser en zuiniger materiaal, we voorzien passende sfeerverlichting, plaatsen extra stopcontacten en schakelaars en werken alles af volgens uw smaak. Tot de afwerking hoort het plaatsen van keramische of natuursteen tegels, vloer en plafondplinten, silicone afdichtingen, mozaïek wandtegels.
De volledige uitbraak en het wegvoeren van uw oude toestellen nemen we voor onze rekening.
Het geheel kunnen we daarbovenop energiezuiniger maken door de warme buizen te isoleren, de afstand tot de boiler te verkleinen of een zonneboiler te installeren.
In combinatie met zonnepanelen is deze laatste CO2- neutraal. Deze investeringen hebben dus een korte terugverdientijd.

Een greep uit welke renovaties we voor u kunnen uitvoeren:

Centrale verwarming Sint-Niklaas | installateur CV, chauffageketel, radiatoren, handdoekradiator

Inrichten en renoveren van badkamers en andere sanitaire ruimten in Lokeren

We beperken ons uiteraard niet tot enkel de badkamer, ook ruimere renovaties, extra sanitaire ruimtes of woninguitbreidingen behoren bij ons tot de mogelijkheden. We starten vanuit het architecturale plan en overlopen samen met u de mogelijkheden. Ook het plaatsen van scheidingswanden of Gyproc met afwerking doen wij.

Van douche of bad naar inloopdouche; van douchegordijn naar glazen douchedeur in Lokeren

De meest gevraagde renovatie is de conversie van een douchecabine of ligbad naar een inloopdouche. Esthetisch een pak eleganter, praktischer, ruimer en zonder douche-opstap. Zo is het omwisselen van een oud bad of douche door een antislip inloopdouche met naadloze wanden en verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en prijsklassen, in een paar dagen gerealiseerd. Het kraanwerk kunnen we zowel opbouw als inbouw plaatsen.

Centrale verwarming Sint-Niklaas | installateur CV, chauffageketel, radiatoren, handdoekradiator
Centrale verwarming Sint-Niklaas | installateur CV, chauffageketel, radiatoren, handdoekradiator

Van gewoon toilet naar hangtoilet in Lokeren

Het vervangen van een staand toilet door een hangtoilet brengt een pak voordelen met zich mee. Het toilet ziet er een pak ruimer uit, de afwerking is een pak strakker en naar hygiëne toe is de reiniging een pak simpeler. Ook naar verbruik toe zijn deze modellen ecologischer, kortom de toekomst.

Van gedateerde wastafel naar trendy badkamermeubel op maat in Lokeren

Bent u wat uitgekeken op uw oude wastafel? Of wenst u een badkamerspiegel met sfeerverlichting? Kom dan eens langs bij Werner Maes of stuur ons een mailtje. We bespreken met u de mogelijkheden qua kleur, kastenopstelling, spiegel en kraanwerk. We werken enkel met kranen van kwaliteitsmerken in chroom, zwart, geborsteld staal, goudkleurig…

Centrale verwarming Sint-Niklaas | installateur CV, chauffageketel, radiatoren, handdoekradiator