SANITAIR

Wij werken steeds met de grote merken die bekend staan voor hun goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Home  /  DIENSTEN  /  SANITAIR

Naast centrale verwarming zorgen wij voor uw badkamer, keuken, toilet, enz…: kortom, alles wat met sanitair te maken heeft.

U kan bij ons terecht voor onder meer:

  • Sanitaire leidingen in koper, gegalvaniseerde buis en kunststofleidingen ( bv. Geberit)
  • Installatie badkamers: alle toestellen, meubelen en kraanwerk door de klant uit te kiezen in één der toonzalen van Desco.
  • Installeren van filters, waterverzachters, dosseerapparaten, kelderpompen, hydrofoorpompen en riolering.
  • Warmwaterbereiders: gas en elektrisch gestookte boilers en geisers.
  • Bent u uw woning aan het renoveren of een nieuwbouw aan het zetten, dan bent u met al uw sanitaire eisen bij ons op het juiste adres. U kunt alvast een kijkje gaan nemen in één der toonzalen van Desco (www.desco.be) waar wij nauw mee samenwerken. Alle sanitaire toestellen die u daar aantreft kunnen door ons bij u geïnstalleerd worden.

Bij ons komt kwaliteit op de eerste plaats, dus alle leidingen, afvoeren, en dergelijke worden uitgevoerd in kwalitatief hoogstaand materiaal. Daar het altijd mogelijk is dat er na het plaatsen van de sanitaire installatie enkele kinderziektes optreden, bieden wij u 1 jaar garantie op de geleverde materialen en arbeid.

Hebt u zelf suggesties betreffende badkamers of sanitaire toestellen, wij staan hier steeds voor open en zullen proberen het nodige te doen om uw wensen te vervullen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Contacteer ons hier